Încrederea în sine

Încredere în sine, Alina Mocovan, Dezvoltare potenţial, autocunoaştere, curaj

Ce reprezintă acest atelier?

Încredere în sine și echilibru emoțional este o serie de 4 workshopuri de 2h30′ ore menit să te ajute să-ți dezvolți inteligența emoțională și abilitățile necesare pentru a-ți atinge potențialul la nivelul tău maxim și pentru a obține realizări în planurile dorite.

De ce să particip?

Fie că este vorba de de interacțiunile de zi cu zi, de a construi noi relații sau a avea noi inițiative, de a-ți expune ideile în mod convingător, de a-ți asuma riscuri calculate, de a susține o prezentare, de a aplica pentru un nou loc de muncă și a susține un interviu, aceste workshop-uri explorează impactul pozitiv al încrederii de sine în carieră și în viața personală.

Încrederea în sine este o abilitate care se învață și se exersează. Este un drum spre autocunoaștere și acceptare de sine, pe parcursul căruia vei adopta convingeri și obiceiuri noi pentru a crește încrederea în sine, a te simți bine cu tine și a avea mai multe reușite.

Când nu avem încredere în noi, ne izolăm, ratăm oportunități, suntem critici sau nu ne exprimăm ideile și nu cerem ce dorim. Dar mai ales nu ne vom întâlni cu adevăratul potențial. Acest atelier este pentru oricine dorește să-și dezvolte încrederea într-un anumit domeniu al vieții sale.

Ce vei obține?

  • Vei fi conștient(ă) de propriile convingeri și de criticul interior care te împiedică să ai încrederea în tine
  • Îți vei înțelege emoțiile și vei învăța să le gestionezi
  • Vei cunoaște care sunt punctele tale forte și cum le poți folosi în avantajul tău
  • Vei fi capabil să pui limite și să comunici asertiv
  • Vei dezvolta un mindset creativ și orientat spre creștere și vei folosi situațiile noi în avantajul tău
  • Vei ști cum să identifici noi oportunități acolo unde crezi că nu există

INSCRIE-TE ACUM!

DEMO ONLINE GRATUIT DE 30′ ÎNCREDERE ÎN SINE ȘI ECHILIBRU EMOȚIONAL

15 iulie 2020, ora 18.30

  • După înscriere, vei primi un e-mail de confirmare.
  • Adresa de e-mail și numărul de telefon sunt folosite doar în scopul comunicării pentru acest demo.
  • Atelierul se va desfășura online
  • După înscriere, vi se vor comunica prin e-mail detaliile pentru conectarea la platforma pe care se va organiza cursul!

Alina Mocovan înainte de a fi trainer este OM. Un om cald, empatic și mereu atent la nevoile cursanților ei. Cursurile pe care le susține sunt inspiraționale, pline de insight-uri despre CE și CUM poți face mai bine ceea ce îți dorești. Atmosfera e prietenoasă, întrebările sunt încurajate, iar încrederea cu care pleci de acolo e molipsitoare. Mulțumesc!

Miriam Crăciun

Cele mai recente articole

Forța psihică, echilibrul emoțional și imunitatea

Acum nici o lună viața noastră arăta altfel. Ne adaptăm din mers unei realități care a venit peste noi cu o forță copleșitoare.  Mai presus de pericolele economice, importante și deloc de neglijat, este amenințată însăși viața. A noastră și a celor dragi. Este o chestiune de supraviețuire. Pentru cei mai mulți dintre noi, stilulContinuă lectura „Forța psihică, echilibrul emoțional și imunitatea”

%d blogeri au apreciat: