Mentalitate de învingător

Success starts in the mind – inspirational handwriting on a napkin with a cup of coffee

Ce reprezintă acest atelier?

Mentalitatea de învingător este un workshop de 2h30’ care face parte dintr-o serie de 4 ateliere menite să te ajute să-ți dezvolți înteligența emoțională și abilitățile necesare pentru a-ți atinge potențialul la nivelul său maxim și pentru a obține realizări în planurile dorite.

De ce să particip?

Te-ai întrebat de ce unele persoane își ating obiectivele cu o aparentă usurință, în timp ce alții, în ciuda eforturilor vădite, nu reușesc? Mentalitatea de învingător presupune un mod de gândi, precum și abilitatea de a cultiva talentul, perseverența, entuziasmul și rezistența în fața stresului sau a diferitelor obstacole.

Ce vei afla?

< Fundamentele unui mindset de învingător

< Veți afla cum convingerile, valorile și standardele au impact asupra activităților și rezultatelor de zi cu zi

< Veți obține instrumente pentru a mări productivitatea și performanța

< Veți cunoaște cele 5 etape ale schimbării

< Vei dobândi tehnici de vizualizare a reușitelor

Blog

Forța psihică, echilibrul emoțional și imunitatea

Acum nici o lună viața noastră arăta altfel. Ne adaptăm din mers unei realități care a venit peste noi cu o forță copleșitoare.  Mai presus de pericolele economice, importante și deloc de neglijat, este amenințată însăși viața. A noastră și a celor dragi. Este o chestiune de supraviețuire. Pentru cei mai mulți dintre noi, stilulContinuă lectura „Forța psihică, echilibrul emoțional și imunitatea”

%d blogeri au apreciat: