Depășirea procrastinării

Stop waiting for things to happen – motivational handwriting on a napkin with a cup of coffee

Ce reprezintă acest atelier?

Depășirea procrastinării este un program format din două workshop-uri de 2h30’ menit să te ajute să-ți dezvolți inteligența emoțională și abilitățile necesare pentru a-ți atinge potențialul la nivelul său maxim și pentru a obține realizări în planurile dorite.

De ce să particip?

Mai târziu este mantra celui care s-a obișnuit să amâne să înceapă o nouă activitate sau să continue un proiect. Timpul trece, vine mai târziu și avem o nouă amânare care, dacă se prelungește prea mult, se poate transforma chiar într-o renunțare. Sau, într-un caz mai bun, ne apucăm de treabă chiar înainte de deadline, dacă există acest deadline. Dar dacă este vorba de proiecte de viață la care nu ne este impus un deadline?

Posibil ca proiecte, idei, viziuni, inițiative care odată ne-au entuziasmat să fie depozitate undeva ascuns, neavând șansa să fie explorate, iar peste un timp, poate chiar ani, apare regretul că au fost abandonate și oportunitățile pierdute.  Sau trăim într-o constanta anxietate că timpul trece, am putea mai mult, dar dintr-un motiv sau altul procrastinăm.

Ce vei afla?

< Mecanismele psihologice complexe ale procrastinării. Este procrastinarea, de fapt, un mecanism de apărare? Împotriva a ce?

< Procrastinarea nu este lene

 < Strategii pentru depășirea procrastinării printr-un program de 7 zile

< Tehnici pentru gestionarea timpului

< Cum ne păstrăm motivația pe parcursul procesului

INSCRIE-TE ACUM!

MECANISMELE PSIHOLOGICE ALE PROCRASTINĂRII

DEPĂȘEȘTE PROCRASTINAREA

9 iulie, 16 iulie

ora 18:30 – 21:00

Early bird: 190 lei (2 ateliere) până la 7 iulie

Preț întreg : 250 lei (2 ateliere) după 7 iulie

ATELIER ONLINE! INTERACTIV SI DINAMIC!

PENTRU BUNA DESFASURARE, LOCURILE SUNT LIMITATE, MAXIM 8 PARTICIPANTI

  • După înscriere, vei primi un e-mail de confirmare în care vor fi comunicate detaliile de plată.
  • Rezervarea locului se realizează în momentul achitării taxei de curs. În cazul în care nu mai puteţi participa la cursul la care v-aţi înscris, returnarea sau redirecţionarea taxei de curs se poate face dacă retragerea este anunţată cel târziu cu 3 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului.
  • Adresa de e-mail și numărul de telefon sunt folosite doar în scopul comunicării pentru acest curs.
  • Atelierul se va desfășura online și va fi interactiv! Cursanții vor primi fișe de lucru, vor desfăsura activități de conștientizare și de evoluție personală. După înscriere, vi se vor comunica prin e-mail detaliile pentru conectarea la platforma pe care se va organiza cursul!

Cele mai recente articole

Procrastinez, deci exist

Pentru a depăși procrastinarea este nevoie practic să îți întorci lumea cu susul în jos, mai exact viziunea ta despre viață și, mai ales, despre cine ești, identitatea ta. Înseamnă să ai alte repere, să te vezi cu alți ochi, să îi vezi pe alții într-o lumină nouă, să te uiți la lucruri diferit. Iar…

Frica și încrederea în sine

Când am făcut prima oară, în cadrul unui team building, rapel (coborâre cu coarda de pe o stâncă abruptă), în condiții de siguranță totală și însoțită de un cățărător profesionist, mi-a fost așa de frică, că tremuram toată. Pe la mijlocul traseului, m-am oprit și i-am spus acestuia că mi-e frică tare și că m-am…

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

%d blogeri au apreciat: