Reinventarea și gestionarea eșecului

Fall seven times, stand up eight. Japanese proverb on napkin with a cup of coffee. Determination concept.

Ce reprezintă acest atelier?

Gestionarea eșecului este un workshop de 2h30’ ore care face parte dintr-o serie de 4 ateliere menite să te ajute să-ți dezvolți înteligența emoțională și abilitățile necesare pentru a-ți atinge potențialul la nivelul său maxim și pentru a obține realizări în planurile dorite.

De ce să particip?

Eșecul este un cuvânt de care cei mai mulți dintre noi ne ferim. Teama de eșec ne poate opri să atingem obiective mărețe, mai mult decât atât, ne poate opri chiar să încercăm. În realitate, pentru a fi inovator și pentru a a ne atinge obiectivele e nevoie să învățăm să cădem și să ne ridicăm din nou, să ieșim din zona de confort și să devenim prieteni cu incertitudinea.

Ce vei învăța?

< Înțelege diferența dintre growth mindset și fixed mindset

< Vei îmbrățișa zona „gri”

< Vei dori să ieși din zona de confort si să îmbrățișezi oportunitățile

< Vei întelege ce presupun procesele creative și inovațiile

<  Vei deveni membru în comunitatea “muncesc și greșesc”

Blog

Forța psihică, echilibrul emoțional și imunitatea

Acum nici o lună viața noastră arăta altfel. Ne adaptăm din mers unei realități care a venit peste noi cu o forță copleșitoare.  Mai presus de pericolele economice, importante și deloc de neglijat, este amenințată însăși viața. A noastră și a celor dragi. Este o chestiune de supraviețuire. Pentru cei mai mulți dintre noi, stilulContinuă lectura „Forța psihică, echilibrul emoțional și imunitatea”

%d blogeri au apreciat: