WordsCraft – Atelier de scriere creativă pentru copii

Înscrie-te la lecția gratuită

Vino să ne cunoaștem! Te poți înscrie la atelierul WordsCraft și, pentru o oră și jumătate, vom pătrunde împreună într-o lume magică, jucăușă și fără limite. Ne vom folosi imaginația pentru a însufleți ideile și cuvintele, vom citi scurte fragmente, vom vorbi despre ele, despre personaje, emoțiile și dorințele lor. Mai mult, vom face cunoștință cu lumea ta interioară, acolo unde te simți liber/ă să găsești ceea ce-ți dorești cel mai mult.

Ce vom face:
Vom vorbi despre cartea preferată, analizam personajele principale și rolul acestora, vom crea propriul personaj, vom juca STORYCARDS pentru a crea scurte povestiri și ne vom imagina locurile preferate.

Cursul de scriere creativă se adresează copiilor cu vârste între 9 și 13 ani.

Alege data:

Atelierul DEMO are loc pe platforma Zoom. După înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare și link-ul pentru conectarea la ZOOM.

Ce spun copiii despre WordsCraft

„Săptămâna trecută mă uitam la un filmuleț pe youtube, în care se spunea că poți să îți cumperi cel mai nou obiect de pe piață, un smartphone, spre exemplu, iar acesta îți va satisface plăcerea poate timp de 2 ani, dar mai bine înscrie-te la un curs care te va ajuta tot restul vieții. Am realizat că asta a însemnat pentru mine cursul de scriere creativă.” Corina Chilea (13 ani)

„Eu eram mai mult pasionată de matematică și, înainte de acest curs, nu credeam că voi scrie atât și că îmi va și plăcea.” Cătălina (12 ani)

„Îmi place mult cursul de scriere creativă pentru că învățăm să vorbim frumos, să ne imaginăm, să scriem și pentru că ne facem noi prieteni.” Ilinca (9 ani)

„Mi-a plăcut la acest curs că m-a inspirat, m-a ajutat să creez povești și am învățat mai multe cuvinte!” Miruna (9 ani)

„Mi-a plăcut că la acest curs am învățat să scriu mai colorat, îmi linișteste mintea, dar cel mai mult și cel mai mult, mi-a plăcut de doamna mea, pentru că râde cu noi, nu ne ceartă și vorbește frumos. O iubesc!” Alexandra (10 ani)

„Am învățat la acest curs cum să scriu o poveste și mi-a venit ideea ca împreună cu mama mea să scriem o carte. Mi-a plăcut că am învățat să fac poveștile mai amuzante și să fiu mai creativă” Emma (9 ani)  

%d blogeri au apreciat: