WordsCraft – Atelier de scriere creativă pentru copii

Descriere workshop online gratuit

Vino să ne cunoaștem! Te poți înscrie la workshop-ul potrivit vârstei tale și, pentru o oră și jumătate, vom pătrunde împreună într-o lume magică, jucăușă și fără limite. Ne vom folosi imaginația pentru a însufleți ideile și cuvintele, vom citi scurte fragmente, vom vorbi despre ele, despre personaje, emoțiile și dorințele lor. Mai mult, vom face cunoștință cu lumea ta interioară, acolo unde te simți liber/ă să găsești ceea ce-ți dorești cel mai mult. Și, la final, vom așterne pe hârtie o idee care să te însoțească pe drumul creației.

8-10 ani – vom încălzi atmosfera cu fragmente alese din „Un urs pe nume Paddington” și vom vorbi pe marginea lui, vom crea în grup un personaj, vom folosi jocul STORYCARDS pentru a crea scurte povestiri și ne vom imagina locurile preferate

11-14 ani – vom vorbi despre Harry Potter Vol I, analizam personajele principale, rolul lor și apoi ne vom concentra pe intrigă (momentul declanșator care determină evenimentele ulterioare), vom juca INCITESTORY pentru a învăța elementele importante de care ținem cont când creăm un element de conflict/ declanșator.

Pentru toate vârstele: Ne vom distra!! 🙂

Înscrie-te la demo online

Dată: 27 august, orele 16:00 (8-10 ani) și 18:00 (11-14 ani); max. 8 participanți

Atelierele au loc pe platforma zoom. După înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare.

Pentru mai multe informatii despre curs: WordsCraft – Atelier de scriere creativă

%d blogeri au apreciat: